Er priserne på internet for lave?

Waoo som blev skiftet i 2009 har næsten siden sin etablering kæmpet med en presset økonomi. Også i år er dette tilfældet kan du læse på Computerworld, hvor direktør Anders Christijansen stiller op til interview. Han udtrykker trods de dystre tal stolthed over virksomheden og ser en yderst positiv fremtid.

Hvad skyldes optimismen?

Når man tænker på den dårlige økonomi, skulle man tro, at der skulle en del til at opmuntre direktøren for det hele. Men grunden til Anders Christijansens glæde kan muligvis findes i de markedsmuligheder, som virksomheden har. Waoo er således den førende inden for fiberet, hvilket af mange betegnes som fremtiden. Yderligere har de netop lanceret et topprodukt, hvor de tilbyder 500/500 Mbit/s til det danske marked. Så det er en førende spiller, som trods en dårlig økonomi forhåbentlig kommer ud på den anden side med sorte tal snart.

 

Øget konkurrence skaber bedre priser

Vejen til det billigste internet går ikke den samme vej for alle forbrugere. Kostpriserne varierer nemlig betydeligt fra virksomhed til virksomhed, samt hvert selskab sælger generelt også noget særligt. Dette specielle udmønter sig i form af den internethastighed, som vedkommende bliver tilbudt. Der er faktisk en hastighed for henting og publicering, hvilket gør det en del vanskeligere at vælge internetudbyder. Men nærstudér dit behov for at downloade og publisere materiale på Internettet, og køb så hos bedste firma.

Skal du netop til at bestille en internetløsning til dig og resten af familien, er det en god idé også at spørge de andre medlemmer af familien. Der kan velsagtens være unge mennesker på bopælen, som har et omfattende internetforbrug, som de andre i familien slet og ret ikke har viden om. Så for at undgå dræbende langsomt tempo på Internettet og brok fra familien, er det altid et klogt valg at afholde et et møde for familien, inden beslutningen om købet træffes.

 

Oplys adressen i begyndelsen

Husk også at meddele din adresse i indledningen, når du nærlæser løsningsmuligheden for at erhverve bredbånd via et selskab. Det er nemlig på den måde at ikke samtlige bredbåndsudbydere, som kan yde service vedrørende net alle steder i Mor Danmark, og som følge af dette erhverver man en masse tid ved tidligt at gennemgå, hvorvidt valgte foretagende virkelig også er villig til at forsyne med internet til dig.

 

For at vende tilbage til overskiften er det derfor subjektivt at sige, at priserne er for lave. For nogle kan prisen være for lav, da de så får et internet som er for langsomt i forhold til deres behov. Andre derimod kan have oplevelsen af, at deres internet er for dyrt, da deres forbrug faktisk ikke er så stort igen. Find derfor dit unikke forbrug, hvorved du kan finde den absolut bedste pris til lige netop dig. Internettet udvikler sig kontinuerligt, hvilket dette er et bevis på, og med denne udvikling følger priserne også. Så hold udkig efter prisændringer på markedet.

 

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>