Er en badmintonketcher så vigtig eller er badmintonsko??

En badminton-ketcher vil altid være vigtig for samtlige badmintonatleter og vil næsten altid være støbt af graphit som er en slags kulfiber grundstof. Grafit er ualmindelig stærkt og stadig flexibelt, så det bliver opnåligt at fremstille badmintonketcher som har til opgave at agere som katapulter og trampoliner og herved tilføre badmintonbolden betydelig mere hastighed end badmintonudøverens underarm kan mønstre. Som hovedregel eksistere der 3 unikke slags badmintonketcher. Hovedtung vægtbalance, hovedlet og neutral vægtbalance. De hovedtunge badmintonketcher sætter væsentlig mere tempo til bolden, men er på den anden side langt fra reaktionsstærk ved put-bolde spillet og forsvars spillet. De ketcherne som er hovedlette badmintonketcher er hurtigere omkring det flade og det defensive spil, men knap så ekstra power i bolden hvis man angriber. Og til slut besider den neutrale badmintonketsjer ligemeget af de 2 egenskaber. Se eksempler på badmintonketcher og læs mere

Badminton sko er måske det mest nødvendige for en up to date badmintonspillere. Hvis badminton sko desvære ikke stabiliserende og støttende, samt stødabsorbere, vil badmintonudøveren ikke kunne flytte hurtigt samt sikkert omkring på banen og har ikke nok tid og overskud til at slå det perfekte vinder skud. De egenskaber der viser en badmintonsko speciel sammenlignet med andet fodtøj er til at starte med den let fleksible spids, nu badminton spilles som tempofyldte retnings bestemte skift tilbag og frem er det nødvendigt at have maksimal kontakt til banen netop derfor bør badminton sko være let fleksible ved spidsen. Absorbering af stød har altid været vigtig, pga nutidens badminton-spillere svæver meget da de ønsker at nå hurtigt til bolden. ikke at glemme stabilitet og støtte, på grund af udbredelsen af skift af retning vil det altid være nødvendigt med stabilitet og støtte om benet så det er muligt at undvige skader og mistet kraft samtidig med der skiftes bevægelse. Mener man det er unødvendigt med de gode badminton sko findes der ikke nogen badmintonatleter som kan nå podiet. Læs mere omkring spillets udvikling her

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>